İçeriğe geç

Autokit Hızlı Cila Nasıl Uygulanır

Hızlı cila nasıl uygulanır?

Uygulama süreci temiz ve kuru bir araç yüzeyi gerektirir. Hızlı cila ürünü daha sonra eşit şekilde püskürtülür ve mikrofiber bir bez kullanılarak yüzeye yayılır. Bu işlem cilanın araç yüzeyine nüfuz etmesini ve orada kurumasını sağlayarak parlak bir yüzey ve koruyucu bir tabaka oluşturur.

Autofresh hızlı cila nasıl uygulanır?

ISLAK ARACA UYGULAYIN. YETERİNCE SIKIŞTIRIN VE SİLİN. Mikrofiber bez toz ve yağmurun yerini tutan bir hediyedir. UYGULAMA; Uygulama, araç tozsuz bir ortamda yıkandıktan hemen sonra gövdeye püskürtülerek ve bir bezle silinerek yapılır.

Cardarb hızlı cila nasıl kullanılır?

Kullanım şekli: Arabayı yıkadıktan sonra ıslak bırakın. İyice çalkalayın. Yüzey hala ıslakken püskürtün ve bekleyin. Daha sonra mikrofiber bir bezle kurulayın ve mükemmel parlaklığı deneyimleyin.

Autokıt pasta cila nasıl kullanılır?

Temizledikten sonra aracınızı bir bezle kurulayın ve kuru olduğundan emin olun. Araç kuruduktan sonra, hızlı cila cilasını aracınızın yüzeyine eşit miktarda ve dairesel hareketlerle bir sünger veya bezle uygulayın ve bir süre bekleyin.

Hızlı ciladan sonra araba yıkanır mı?

Öncelikle cilalama işleminden sonra aracın yüzeyi bir süre su ve deterjan gibi maddelerden uzak tutulmalı, uygulanan malzemelerin tamamen kuruması sağlanmalıdır. Yani cilalama işleminden sonra araç yıkanmamalıdır.

Oto hızlı cila ne işe yarar?

Kullanım kolaylığı, hızlı etki ve normal cilalara göre daha düşük fiyatı sayesinde Fast Polish, aracının parlaklığına önem veren kişiler için ideal bir üründür. İçerisinde solvent bulunmadığı için boyalı yüzeylerdeki boyayı soymadan aracınızı cilalamak için rahatlıkla kullanılabilir.

Hızlı cila işe yarıyor mu?

Hızlı cila ürünleri aracın boyasını güneş ışığından, asit yağmurundan, kuş pisliklerinden ve diğer dış etkenlerden korur. Sprey cila ve sıvı cila gibi farklı formlarda gelir ve farklı koruma seviyeleri sunar. En iyi hızlı cila, aracın boyasına zarar vermeden etkili koruma sunar ve yüzeyde su itici özellikler sağlar.

Cila arabaya nasıl atılır?

Cilalama işleminin temel amacı araca daha parlak ve daha renkli bir görünüm kazandırmaktır. Cilalamaya başlamadan önce araç yüzeyi kir, toz veya leke kalmayacak şekilde temizlenmelidir. Daha sonra pamuklu bir bez yardımıyla kurutulur ve cila uygulanır. Cila kuruduktan sonra araç yüzeyi tekrar temizlenir.

Hızlı cila ne kadar dayanır?

Nxt zaten 1 ay dayanıyor ama 1 ay dayanan oje yerine daha uzun süre dayanan bir ürün kullanırsanız ayda bir sürmenize gerek kalmıyor.

En kaliteli oto cilası hangisi?

Marka kalitesi ve yüksek performansıyla herkesin ilk tercihi olan en iyi oto cila markaları arasında Dyo, Sonax, Turtle Wax, Autokit, Terlans, Netfer, Garage Bulls, K-Auto, Carwax ve Magurex öne çıkıyor.

Çizik giderici nasıl uygulanır?

Öncelikle aracınızın temiz ve kuru olduğundan emin olun. Daha sonra dairesel hareketlerle ve hafif baskı uygulayarak boyayı çizilen bölgeye uygulayın. Özel bir aplikatör veya mikrofiber bez kullanarak ürünü yüzeye eşit şekilde dağıtmak önemlidir.

Cila kaç dakika bekletilir?

Ürünü saçta yaklaşık yarım saat beklettikten sonra iyice durulamanız önerilir. Bir diğer yöntem ise saçınızı saç kremi, oksitleyici ve ılık suyla parlatmaktır. Saçınızı parlatırken saç renginizle uyumlu bir saç boyası kullanmanız çok önemlidir.

Bir arabaya kaç defa pasta cila yapılır?

Yapıştırma işlemi genellikle 2 yılda bir tekrarlanabilir. Bu işlem 2 yıldan kısa bir sürede tekrarlanırsa, ojeye zarar verebilir. Oje genellikle 3 ay sonra parlaklığını kaybeder, bu nedenle cilalama işlemi mevsimden mevsime tekrarlanabilir.

Pasta cila yapmadan önce ne yapılmalı?

Cilalama işlemine başlamadan önce bazı hazırlıklar yapılmalıdır. Öncelikle uygulama yapılacak yüzeyler toz ve kirden arındırılmak üzere yıkanmalıdır. Daha sonra cilalanacak yüzeyler sabunlu su ve kil hamuru ile tekrar temizlenmelidir.

Islak arabaya pasta cila yapılır mı?

Macun ve cila uygulamaları için ideal ortam sıcaklığı 25-30 derecedir. Dikkat edilmesi gereken en önemli kurallardan biri, işlem öncesinde ve sırasında yüzeyin ıslak değil, temiz ve kuru olmasıdır.

Hızlı cila işe yarıyor mu?

Hızlı cila ürünleri aracın boyasını güneş ışığından, asit yağmurundan, kuş pisliklerinden ve diğer dış etkenlerden korur. Sprey cila ve sıvı cila gibi farklı formlarda gelir ve farklı koruma seviyeleri sunar. En iyi hızlı cila, aracın boyasına zarar vermeden etkili koruma sunar ve yüzeyde su itici özellikler sağlar.

Cila işlemi kaç dakika sürer?

Ortalama olarak cila ne kadar dayanır, 3 ila 4 saat? Elbette bu, duruma göre daha kısa veya daha uzun sürebilir, ancak bu konudaki bakımın kalitesi de süreyi etkiler. Ancak, uygun bir araba cilası en az 3 saat içinde yapılabilir ve teslim edilebilir.

Hızlı cila ne kadar dayanır?

Nxt zaten 1 ay dayanıyor ama 1 ay dayanan oje yerine daha uzun süre dayanan bir ürün kullanırsanız ayda bir sürmenize gerek kalmıyor.

Hızlı cila nasıl uygulanır sonax?

Ürün kullanımı: Aracı SONAX araba yıkama şampuanı ile yıkayın ve temiz suyla durulayın. Nemli veya kuru yüzeye bir seferde sadece az miktarda püskürtün. Bir kapı için yeterlidir. Ürünü nemli bir süngerle uygulayın veya bir bezle yayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir