İçeriğe geç

Tüvtürk Arka Silecek Ağır Kusur Mu

Tüvtürk araç ağır kusurlar nelerdir?

Diğer parçalardaki ciddi arızalar: 1. Emniyet kemeri çalışmıyor ve standartlara uymuyor. 2. Vites değiştirirken sürtünme ve ses. 5. Egzoz emisyon testi yapılmamış. Araç rengi onaya uymuyor.

Silecek çalışmaması ağır kusur mu?

3Ayna ve cam tertibatının muayene testlerinde ciddi eksiklikler: Onaylanmamış ve uygun olmayan ön camlar. Eksik dikiz aynaları. Eksik ön cam silecekleri ve çalışmayan ön cam silecekleri. 4 Aralık 2020

Araç muayenesinde hafif kusurlar nelerdir?

Araç muayenesinde dikkate alınan ufak kusurlar şunlardır: Daimi fren güçlendiricisi.

Arka sis farı ağır kusur mu?

Sis farları yolu ve çevredeki nesneleri iyi görmenizi sağladığı için, eğer yanmıyorlarsa muayene sırasında küçük bir kusur olarak kabul edilir. Ücretsiz araç muayene randevunuzu şu bağlantıya tıklayarak planlayabilirsiniz: Arka plaka lambalarının yanmaması küçük bir kusur mudur 22 Ekim 2018?

Arka silecek muayeneden geçer mi?

Araç muayenesi sırasında arka sileceğin çalışıp çalışmadığı önemlidir çünkü aracın görüş alanını etkiler. Silecek arızalıysa muayeneden geçememe riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Bu nedenle arka sileceği düzenli olarak kontrol etmeniz ve arızalıysa tamir ettirmeniz önerilir.

Muayeneden neler geçmez?

Araçlar, arızalı frenler, eksik veya çalışmayan emniyet kemerleri, çatlak ön camlar, arızalı silecek suyu pompaları, elektrikli parçalar ve ısıtma sistemlerindeki arızalar, şasi ve gövde çürümesi gibi nedenlerle “güvenli olmayan” veya “ciddi şekilde arızalı” kabul edilerek muayeneden geçemeyebilir.

Silecek fiskiyesi muayeneden geçer mi?

Arka Cam Sprinkleri Su Atmıyor: Muayeneden Geçer mi? Arka cam sprinkleriniz su atmıyorsa, araç muayenenizden geçememe riskiyle karşı karşıyasınız.

Arka cam açılmıyor muayeneden geçer mi?

TÜVTÜRK – Güncelleme! Sürücünün görüşünü kısıtlayan cam hasarları muayeneden geçemiyor. | Facebook.

Tüvtürk hafif kusurlar nelerdir 2024?

Tekrarlanan muayene sırasında, cam filmi “Pencere: sonradan boyanmış” ve “Pencere: film yapıştırılmış” kusur metniyle “küçük kusur” olarak değerlendirilir. Küçük kusurlu araçların muayeneleri, başka ciddi kusurlar olmadığı takdirde onaylanır.

2024 araç muayene Ücreti Ne Kadar?

Araç muayene fiyat listesi2024 yılı güncel araç muayene fiyat listesiTraktör (römorklu, römorksuz), motosiklet ve motosiklet927,60 TLOtomobil, minibüs, kamyonet, özel araç, arazi aracı, römork ve yarı römork1,821,60 TLOtobüs, kamyon, çekici ve tanker2.

Yangın tüpü yoksa muayeneden geçer mi?

Araç sahiplerinin en sık sorduğu sorulardan biri de yangın söndürücü olmadan muayeneden geçip geçmeyeceğidir. Araç yangın söndürücü olmadan da muayeneden geçebilir. Muayeneden geçebilmek için araçların ciddi bir kusurunun olmaması gerekir. Araçta yangın söndürücünün olmaması da araçların hafif kusurlu olmasına neden olur.

Muayenede ilk yardım çantası ağır kusur mu?

Araç muayenesinde ilk yardım çantası yoksa bu “küçük kusur”tur. Yangın söndürücü ve reflektörün olmaması da “küçük kusur”tur. Ancak, ilk yardım çantasının araç için olmazsa olmaz olduğu unutulmamalıdır.

Tüvtürk park lambası ağır kusur mu?

Araç muayenesinde park lambalarının yakılmaması ciddi kusur olarak değerlendiriliyor.

Hangi lastik muayeneden geçmez?

Aracınızda eksik sayıda lastik varsa, muayeneden kesinlikle geçemezsiniz. Lastiklerin dış yüzeyi ve çerçevesi de önemlidir. Lastiklerin dış yüzeyinde ciddi aşınma varsa, muayeneden kesinlikle geçemezsiniz. Lastiklerde tehlikeli derecede büyük çatlaklar ve kesikler olsa bile, muayeneden geçemezsiniz.

Ayna sinyali muayeneden geçer mi?

Yan ayna sinyal lambaları, çamurluk sinyalleri olarak da adlandırılır, araç muayenesi sırasında “büyük kusur” olarak kabul edilir. Bu, bu ışıklar arızalıysa aracın muayeneden geçemeyeceği anlamına gelir.

TÜVTÜRK hafif kusurlar nelerdir 2024?

Tekrarlanan muayene sırasında, cam filmi aşağıdaki kusur metniyle “küçük kusur” olarak değerlendirilir: Cam: sonradan boyanmış ve Cam: film yapıştırılmış. Küçük kusurları olan araçların muayeneleri, başka ciddi kusurlar olmaması koşuluyla onaylanır.

TÜVTÜRK araç muayenesinde nelere bakılıyor?

TÜVTÜRK araç muayenesinde neler kontrol edilir?1 Araç tanıtımı Araç muayenesinde neler kontrol edilir sorusunun ilk cevabı araç tanıtımıdır. … 2Fren sistemi. … 3Direksiyon sistemi. … 4Görme fonksiyonları. … 5Elektrik donanımı … 6Akslar, lastikler ve süspansiyon sistemi. … 7Şasi bağlantıları … 8Zorunlu donanım.Daha fazla makale…•20.08.2024

2024 araç muayene Ücreti Ne Kadar?

Araç muayene fiyat listesi2024 yılı güncel araç muayene fiyat listesiTraktör (römorklu, römorksuz), motosiklet ve motorsiklet927,60 TLOtomobil, minibüs, kamyonet, özel araç, arazi aracı, römork ve yarı römork1,821,60 TLOtobüs, kamyon, çekici ve tanker2.

Muayenede ilk yardım çantası ağır kusur mu?

Araç muayenesinde ilk yardım çantası yoksa bu “küçük kusur”tur. Yangın söndürücü ve reflektörün olmaması da “küçük kusur”tur. Ancak, ilk yardım çantasının araç için olmazsa olmaz olduğu unutulmamalıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Dul Escort